Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Köpvillkor

Priser
Samtliga angivna priser är ex moms och ex fraktkostnad.


Betalning

Vi tar betalt via faktura eller kortbetalning (vid besök i vår utställning/butik).
Fakturering sker i samband med leverans, mot betalningsvillkor 15 dagar netto. Betalning sker till BankGiro angivet på fakturan. Vi levererar och fakturerar först efter godkänd kreditprövning. Företag som saknar ett första bokslut får handla mot förskottsbetalning av faktura.
Privatkunder kan betala med kort i butiken eller SWISH 1230498147

Fraktkostnad
Alla våra produkter går att få fritt från lager. I de fall varorna skickas använder vi oss främst av DHL och Posten. Fraktkostnaden anges på orderbekräftelsen.Leveranstid
Alla leveranser sker i enlighet med NL 01. Vår målsättning är att kunna leverera artiklar ur vårt standardsortiment senast tre dagar efter erhållen beställning. I de fall denna leveranstid inte är möjlig informeras du om detta. Antingen via orderbekräftelse eller genom att vi kontaktar dig via mail/tel.


Beställning eller Förfrågan
Ingen betalning sker via hemsidan. Den är endast avsedd för att underlätta er beställning samt för att kunna skicka oss en förfrågan.

Som bindande beställning räknas order lagd via hemsidan där produkten har ett angivet pris.

I de fall det inte finns ett pris angivet vill vi komma i kontakt med dig innan beställning läggs. Vi har valt att inte ange pris på de produkter som måste definieras korrekt före beställning. Ett exempel är ramper där vi behöver specifikt dimensionerande mått för att kunna säkerställa att du får precis den produkt du behöver.