Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Våra partners!

Genom att klicka på logotypen kommer Du till resp partners hemsida (-öppnas i nytt fönster)

 

 


Expressos grundare, August Manss, visste vad proffsanvändare borde ha redan på 40-talet när han började experimentera med kärror / pirror. Expresso grundades 1953 och är idag klart störst i Europa på moduluppbyggda aluminiumkärror. Tysk kvalitet!

 

 

 
Familjen Alber började experimentera med en trappklättrare lämpad för Europa i Albstadt, Tyskland i slutet av 70-talet. 1982 grundades AAT (Alber Antriebstechnik) och är det företag som lyckats sälja flest elektriska trappklättrare av alla i Europa.

 

 

 

 

I Tyskland, just vid gränsen till Schweiz, ligger Altec - en av Europas största producenter av aluminiumramper. Företaget har flera hundra olika verktyg för tillverkning av profiler, vilket ger en överlägsen flexibilitet. Absolut toppkvalitet!

  

Movexx

 

 

Denna serie plattformsstegar började marknadsföras 1994 i Australien, för att nå Europa 1998. Ett mycket positivt bemötande hos marknaden har lett till att de nu används inom flera former av hantering; lager likväl som inom detaljhandeln. Vi har själva ytterligare utvecklat en av produkterna att passa främst däckhantering. 

 Matador

 

 

 

Detta tyska företag har sedan 60-talet dedikerat sin produktion åt transporthjälpmedel som i första hand gör det enklare att lagra samt transportera bl a möbler. Resultat är ett flexibelt lager-/transportsystem som revolutionerat marknaden! 

 

 

En dansk smed grundade på 40-talet Nisap Maskinfabrik, och sedan 70-talet har man helt fokuserat på hanteringsutrustning. Idag säljer Logitrans sina pallyftare/staplare till mer än 40 länder världen över, och är det naturliga valet för den kvalitetsmedvetne som även lägger stor vikt vid ergonomi.

 

 

 
Manuvit startades 1980 av Charles Lebre, en innovativ man som innehar ett fyrtiotal patent. Hans innovativa ådra genomsyrar hela företaget, då de löpande utvecklar och uppfinner nya ergonomiska lösningar. De fokuserar främst på produkter som kan anpassas till godsets mått.
 

 

Iselin AG är en schweizisk tillverkare av hanteringsutrustning för framförallt tungt gods. Sedan mer än 30 år har de ett mycket gott rykte som vittnar om hög kvalité, och deras produkter återfinns över hela Europa. 

 

 

Micrologistic är stolt samarbetspartner till Svenska Möbelbranschens Förening, kvalitetscertifierade flyttföretag.