Korta trappmedar

Vagnar

Höggodskärra X-tra hjul

ML topptung, höggodskärra komplett med bärhandtag, handtagskit, dubbla spännband, hjuladapter och ramskydd.

Kärror/Pirror

TÄBY

TÄBY är framtagen i nära samarbete med vår leverantör, särskilt för den svenska marknaden. En typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och en fast lastplatta. Är ni vana vid tradi-tionella färgglada stålkärror/pirror/säckakärror, så lovar vi att ni kommer jubla över denna modell!


Kärror/Pirror

Höggodskärra

Höggodskärran är, precis som det låter, speciellt framtagen för höga gods: t ex värmepumpar och varmvattenberedare. Varför köra med godset i ansiktet? Höggodsskärran klarar 300 kg - men väger bara 16,5 kg! Extra bärhandtag för Din jobbarkompis - en viktig hjälp när det är tungt.

Kärror/Pirror

Stor paket-/Glasskärra

Stor paketkärra (Glasskärra) har rak rygg, och logo-skylt ingår. Fällbar lastram med rambreddare för stor lastyta - 550 x 550 mm. Istället för de "vanliga" handtagen har Stor paketkärra en handtagsbygel.

 

 

 


Kärror/Pirror

Arninge, lufthjul

Arninge är en liten jätte! Passar främst till vitvaruhantering, trots sin låga höjd. Detta möjliggörs genom att vi på denna kärra har satt handtagen högre än standard, och du kommer därmed en bit ifrån godset som är lastat. Den har både en liten lastplatta och en fällbar lastram.

Kärror/Pirror

Fällbar Topp

Ännu ett lysande exempel på en kombinationskärra! Har du ibland högt gods att transportera, så mäter den hela 1600mm i uppfällt läge, och du slipper godset i ansiktet. Behöver du istället flytta något lägre, t ex en tvättmaskin, så fäller du ner toppen.


Kärror/Pirror

Mångsidig/smal

Denna kärra levereras med över ett dussin olika plattstorlekar men här visar vi den model som sveriges största bröddistributör har köpt över 300 st av.  Just denna platta som visas är perfekt för bl.a. wellpappkartonger som kräver support hela vägen (annars viker de sig och man tappar godset).

Kärror/Pirror

Smidig - rak rygg

Denna kärra som bara väger 9,6 kg används t ex av många inom Posten. Den klarar vikter upp till 150 kg utan att ta nämnvärd plats. Små fötter på lastramen underlättar tippmomentet. Dubbla stag i ryggen gör det omöjligt för paketet att "falla igenom".

Kärror/Pirror

Nätt storlastare

En kärra som tar litet utrymme i förhållande till all den last den rymmer! Kärran används mycket av dem som kör mindre, lägre bilar. Kärran är nämligen 200 mm kortare än vår standardkärra. Vi har dock kompenserat den lägre höjden med ett enormt lastplan (se spec.). Används för leverans av alla sorts paket.