Långa trappmedar

Vagnar

Favoriten

Favoriten - ORIGINALET! - är vår klassiker; den mest sålda professionella aluminiumkärran i Europa! I Sverige är den definitivt den mest sålda flyttkärran, men används förstås inom många andra branscher. Med ett stort urval lastplattor och olika hjultyper, kan den fås att passa de flesta behov. 

Kärror/Pirror

Favoriten, platta 5, airlexhjul

Ett populärt exempel på modul- uppbyggnaden av kärrorna - denna är alltså Favoriten men med den lite större plattan - nr 5 - samt med punkteringsfria däck, Airlex.

Kärror/Pirror

Mångsidig

Mångsidig är, liksom Favoriten, en stapelkärra som passar det mesta, men här har Du öronhandtag istället. Fördelen med öronhandtagen är att man kan köra mycket högt gods på ett enklare sätt.  Man kan hålla i handtagen mycket längre ut vilket ger en bättre vinkel mot kroppen och godset hamnar inte i ansiktet.

Kärror/Pirror

Mångsidig, platta 5, Airlexhjul

Mångsidig är, liksom Favoriten en kärra som passar det mesta, men här har Du öronhandtag istället. Dessa handtag gör att det blir bekvämare att köra väldigt högt gods utan att det hamnar i ansiktet. Plattan är på denna modell något större än normalt (se specifikationerna).


Kärror/Pirror

Flexibel

Flexibel (kallas även Speditörskärran) har både en kort, fast lastplatta och fällbar lastram. Detta är en perfekt kärra om man behöver långa trappmedar samt en något bredare kärra än vår "Favoriten" då man laster mer skrymmande gods. Kärran erbjuder dessutom två lastplan.