Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Däckhantering

Vårt sortiment inom däckhantering täcker all form av lyft/förflyttning - från golv, pall eller lagerhylla. Vi har både däckkärra, elektrisk däcklyft och en plattformsstege med el.lyft för smidig hantering av däckförvaring på högre höjder. Se även artikeln i Motorbranschen nr 6-7

NYHET: TIPPHJÄLPSBYGEL TILL DÄCKKÄRRA!!

Tipphjälpsbygel gör det lätt att tippa tunga däckstaplar!
KLICKA HÄR FÖR EN KORT VIDEO!

Vagnar

Däckkärra, hög

Ny standard! Förstärkta gafflar och fjädrar gör att däckkärran lätt klarar 24" däck! Den gör det lätt att lyfta/flytta staplade däck från både golv och pall.
Vår däckkärra har blivit ett flaggskepp inom däck-/hjulhantering! Sedan vi introducerade den 2003 har den blivit Sveriges i särklass mest sålda däckkärra.

Däckkärra kit

NYHET Däckkärra kit till vår däckkärra för hantering av större däck.

Däckkärra XL Eco

Detta är ett mycket prisvärt alternativ till vår modulbyggda däckkärra i aluminium. Den ersätter inte denna, men är ett prisvärt alternativ. Däckkärra XL Eco är stabil, hållbar, enkel att hantera och rullar mjukt på punkteringsfria hjul med dubbla kullager. Passar de stora hjulen (min. 16 tum) och klarar upp till 22 tum! Levereras omonterad.

Däckkärra, hög+ tipp

Ny standard! Komplett med tipphjälpsbygel. Förstärkta gafflar och fjädrar gör att däckkärran lätt klarar 24" däck! Den gör det lätt att lyfta/flytta staplade däck från både golv och pall. Vår däckkärra har blivit ett flaggskepp inom däck-/hjulhantering! Sedan vi introducerade den 2003 har den blivit Sveriges i särklass mest sålda däckkärra.

Tipphjälpsbygel, däckkärra

NYHET Tipphjälpsbygel till vår däckkärra för lättare hantering av tunga däck.

Går att eftermontera på din befintliga däckkärra.

Däckkärra Ställage

Denna kärra är tillverkad för att kunna plocka 4 st kompletta hjul från en plocktruck i vågrätt läge. Kan även användas för att plocka däck på nedersta etaget när hjulen lagras vågrätt. Kärran är tillverkad i stål och har punkteringsfria däck!

Step & Roll

Äntligen en smidig arbetspall i aluminium för professionellt användande! Gör dig hela 35 cm längre! Spara ryggar och låt personalen klättra (säkert) i karriären. Du undviker  lyft över axelhöjd, och uppfyller därmed de krav som Arbetsmiljöverket ställer.

 

Däckassist Steg 4 Manuell

Denna nya, 990 mm höga, Däckassist gör däckhantering på hög höjd både enklare och mer ergonomisk, vilket minskar skaderisken betydligt. Assisten är helt gjord i aluminium och tillsammans med de två monterade hjulen är det möjligt att komma fram i trång miljö. Produkten är smidig för både plånbok och hantering.

Däcklyft Eco

Vår svensktillverkade elektriska däcklyft gör ett däckbyte enkelt nu när hjulen blir tyngre och tyngre. Lyften håller däcket på plats i arbetsvänlig höjd medan Du bultar fast hjulet. Nu är det dags att satsa på ett ergonomiskt hjälpmedel!