Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Selar/Bärhjälpmedel

Vagnar

Shoulder Dolly

Flytta tunga och skrymmande föremål säkrare, enklare och mer effektivt med hjälp av Shoulder Dolly. Arbeta smidigt i en upprätt position under lyftet och ha händerna/armarna fria för att kunna öppna dörrar, stabilisera osv. Enkel att justera efter föremålet du hanterar. Säljes i par.

Bärsele Strap & Lift Pro

En kryss-sele som vi själva utvecklat i nära samarbete med våra kunder. Resultatet är en sele med maximal komfort - dubbla lager band i olika bredder ger en behaglig avlastning. De båda spännena är täckta med läderskydd på BÅDA sidorna, och skyddar därmed ditt gods.

Bärsele Strap & Lift Pro+

En vidareutveckling av vår Strap & Lift Pro sele. Detta måste vara världens lättaste och bekvämaste sele?

Bärsele Strap & Lift Eco

Vår budgetvariant av kryss-sele är en smidig sele av ett lager band. De båda spännena är täckta med läderskydd på BÅDA sidorna och skyddar därmed ditt gods.


Enkelsele svart 5 m

Många i flyttbranschen vill gärna arbeta med enkelselar både av gammal vana samt att man i vissa situationer gör det av säkerhetsskäl. Den här svarta selen är 5 meter lång och 50 mm bred och görs för er som är vana vid denna typ av bilbältesvariant.

Enkelsele vit 5 m

Många i flyttbranschen vill gärna arbeta med enkelselar både av gammal vana samt att man i vissa situationer gör det av säkerhetsskäl. Den här vita selen har 5 m långt och 50 mm brett vitt band och upplevs som mjuk och följsam.


Enkelsele gul 4 m

Många i flyttbranschen vill gärna arbeta med enkelselar både av gammal vana samt att man i vissa situationer gör det av säkerhetsskäl. Denna gula sele har 4 m långt band, 45 mm brett förutom över axeln där bandet är hela 90 mm brett vilket gör selen extra bekväm!

Lådsele blå 6 m

Lådsele i 6 m långt och 90 mm brett blått band.

Pianosele Version 1

En traditionell pianosele, skivsele, pianomatta, skåpsele etc. med 8 fästpunkter. Skillnaden med denna sele är att vi har förstärkt den rejält på 4 ställen för att öka livslängden avsevärt.

Avlastningsbälte

Ett ovärderligt hjälpmedel som överför det mesta av vikten direkt till höfterna vilket avlastar armar, axlar och rygg. Risken för arbetsskador reduceras därmed avsevärt. Det ergonomiska bältet är utrustat med en rundad hake som lådan kan vila på. Bältet är formgivet så att grundstorleken passar alla. Enkelt och genialt. Nu i förbättrad version!
 


Pax On Bax

Varför bära lådor med händerna på ryggen eller framför kroppen när man kan göra det på ett sätt som bevisligen i århundraden är bäst – som en ryggsäck! Produkten är testad under 4 års tid av Västerås Expressbyrå och har på så sätt förfinats i varje detalj. Micrologistic har ytterligare utvecklat små detaljer för att anpassa den till branschens hårda krav.