Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Dragare, elektriska

Movexx elektriska dragare/dragtruckar är ett revolutionerande hjälpmedel och lämplig inom en rad olika logistikprocesser. Modellerna har kapacitet mellan 1 - 6 ton och kan utrustas med olika krokar och tillbehör för att kunna hantera alla tänkbara branscher och miljöer.

 

• Inga truckkort krävs.
• Ökad produktivitet, bl.a. eftersom man kan hantera mer vikt och fler vagnar (tåg).
• Bättre ergonomi = bättre ekonomi tack vare lägre sjukfrånvaro.
• Ett brett utbud av modeller för alla olika miljöer, från fabrikstillverkning, utomhusmiljö till steril sjukhusmiljö.
• Modeller med kapacitet 1 ton, 1,5 ton, 2,5 ton, 3,5 ton samt 6 ton
• Modeller som man går framför/bakom, som man står på, eller som man sitter på.
• Applikationer t.ex. för hotell, biltillverkning, restauranger, handelsträdgård, flygplatser, nöjesparker, tvätterier och kärnkraftverk.

Vagnar

Movexx T1000 Basic

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx T1000 Basic - en kompakt och användarvänlig dragare. Helt utan ansträngning drar T1000 Basic med lätthet rullkontainrar och annat som rullar från en plats till en annan - oavsett hur ojämn eller brant vägen är.

Movexx T1000

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx T1000 - en kompakt och användarvänlig dragare. Helt utan ansträngning drar T1000 med lätthet rullkontainrar och annat som rullar från en plats till en annan - oavsett hur ojämn eller brant vägen är.


Movexx T1000 Platform

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx T1000 Platform - en kompakt och användarvänlig dragare. Helt utan ansträngning drar T1000 Platform med lätthet rullcontainrar och annat som rullar från en plats till en annan - oavsett hur ojämn eller brant vägen är.

Movexx T1000 RVS

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx T1000-RVS - en kompakt och användarvänlig dragare. Helt utan ansträngning drar T1000 -RVS med lätthet rullcontainrar och annat som rullar från en plats till en annan - oavsett hur ojämn eller brant vägen är.

Movexx T1000 Clean Room

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx T1000 Clean Room - en kompakt och användarvänlig dragare. Helt utan ansträngning drar T1000 Clean Room med lätthet rullcontainrar och annat som rullar från en plats till en annan - oavsett hur ojämn eller brant vägen är.

Movexx T1000-D

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx T1000-D - en kompakt och användarvänlig dragare. Helt utan ansträngning drar T1000-D med lätthet rullcontainrar och annat som rullar från en plats till en annan - oavsett hur ojämn eller brant vägen är.

Movexx T1000-P

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx T1000-P - en kompakt och användarvänlig dragare. Helt utan ansträngning drar T1000 Basic med lätthet rullcontainrar och annat som rullar från en plats till en annan - oavsett hur ojämn eller brant vägen är.

Movexx T1500

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx T1500 - en kompakt och användarvänlig dragare. Helt utan ansträngning drar T1500 med lätthet rullcontainrar och annat som rullar från en plats till en annan - oavsett hur ojämn eller brant vägen är.

Movexx T1500-D

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx T1500-D - en kompakt och användarvänlig dragare. Helt utan ansträngning drar T1500-D med lätthet rullcontainrar och annat som rullar från en plats till en annan - oavsett hur ojämn eller brant vägen är.

Movexx T2500

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx elektriska dragare. Denna modell klarar 2500 kg men det finns fler modeller för både lägre och högre vikter.


Movexx T2500-Scooter

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx elektriska dragare. Denna modell klarar 2500 kg men det finns fler modeller för både lägre och högre vikter.

Movexx T2500-Clean Room

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx elektriska dragare. Denna modell klarar 2500 kg men det finns fler modeller för både lägre och högre vikter.


Movexx T3500

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx elektriska dragare. Denna modell klarar 3500 kg men det finns fler modeller för högre vikter.

Movexx T6000

Glöm slitet i samband med förflyttning av gods som rullar. Allt detta ändras med Movexx elektriska dragare. Denna modell klarar hela 6000 kg!