Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Tillbehör kärror

Vagnar

Mejeribygel

Skräddarsytt tillbehör för hantering av mjölkbackar. Mejeribygeln passar framförallt vår populära kärra "Favoriten", men kan även monteras på fleratale andra kärror i vårt sortiment. Sidostöden, som hjälper till att stabilisera backarna i sidled, finns som ett valfritt tillbehör.

 

 

ML X-tra hjul

NYHET! Ställbar hjultillsats för att utjämna belastning av topptungt gods.


ML X-Tra Svängrum

NYHET! Denna produkt läggs längst ned i trappan och justeras till samma nivå som det sista trappsteget. Produkten är justerbar från 140-200 mm och ett typiskt steg är ca 160-170 mm högt.

Bärhandtag smal

Detta tillbehör är i stort sett ett måste! Bärhandtaget hakas i kärran av person 2 som står nedanför i trappan för att hjälpa till att skjuta på godset - se bilden! Denna storlek passar kärror med bredd 440 mm.

 

 


Spännband till höggodskärra

Spännband som är utvecklat för att passa framförallt höggodskärran. Spännbandet fastmonteras på kärran och låsanordningen hamnar därför alltid på baksidan av kärran och skadar därmed inte godset.

Bärhandtag mellan

- se bilden! Denna storlek passar kärror med bredd 510 mm. 


Stolhanteringsmodul proffs smal

Ett smidigt tillbehör för hantering av stolar. Du hakar enkelt och snabbt i stolhanteringsmodulen på ramen på kärran. Passar kärror med hjul- axelbredd 440 mm, t ex Favoriten, Mångsidig osv. 

Stolhanteringsmodul budget

Tillbehör för hantering av stolar.

Modulen läggs ovanpå kärrans lastplatta och stolarnas bakben placeras

i stolsmodulen. Enkelt och smidigt!

 

 

 

.