Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Kärror/Pirror Budget

 

OBS!! FÖR PREMIUM/PROFFS-KÄRROR/PIRROR, SE KÄRROR/PIRROR!
Sidan du är på nu hittar Du våra budget-kärror/pirror. Om du är ute efter en mer professionell, modulbyggd kärra/pirra, klicka här eller gå in på ”Kärror/Pirror” i menyn. Där hittar du marknadens bästa kärror/pirror.

 

Vagnar

Micrologistic MÖRBY Stål luft

Vår egen kärra MÖRBY Stål luft är framtagen av oss. Det är en typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och fast lastkniv. Denna kärra är ett billigare alt. till våra modulbyggda kärror, men är en vidareutveckling av de traditionella färgglada stålkärrorna på marknaden.

Micrologistic MÖRBY Stål PF

Identiskt med Mörby Stål med lufthjul, förutom att denna har punkteringsfria hjul (PF) som lämpar sig bäst för laster upp till 150 kg.


Micrologistics TÄBY Stål Luft

Vår egen kärra TÄBY Stål luft är framtagen av oss. Det är en typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och fast lastkniv. Denna kärra är ett billigare alt. till våra modulbyggda kärror, men är en vidareutveckling av de traditionella färgglada stålkärrorna på marknaden

Micrologistics TÄBY Alu Luft

Vår egen kärra TÄBY Alu luft är framtagen av oss. Det är en typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och fast lastkniv. Denna kärra är ett billigare alt. till våra modulbyggda kärror, men är en vidareutveckling av de traditionella färgglada stålkärrorna på marknaden

Micrologistics Täby Alu PF

Vår egen kärra TÄBY Alu PF, är framtagen av oss. Det är en typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och fast lastkniv. Denna kärra är ett billigare alt. till våra modulbyggda kärror, men är en vidareutveckling av de traditionella färgglada stålkärrorna på marknaden.

Täby Alu med trappmed luft

Vår egen kärra TÄBY Alu med trappmed, är framtagen av oss. Det är en typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och fast lastkniv. Denna kärra är ett billigare alt. till våra modulbyggda kärror, men är en vidareutveckling av de traditionella färgglada stålkärrorna på marknaden.


Täby Alu med trappmed pf

Vår egen kärra TÄBY Alu med trappmed PF, är framtagen av oss. Det är en typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och fast lastkniv. Denna kärra är ett billigare alt. till våra modulbyggda kärror, men är en vidareutveckling av de traditionella färgglada stålkärrorna på marknaden. Punkteringsfria däck = ALDRIG PUNKTERING!