Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Aluminiumkärror

Vagnar

Micrologistics TÄBY Alu Luft

Vår egen kärra TÄBY Alu luft är framtagen av oss. Det är en typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och fast lastkniv. Denna kärra är ett billigare alt. till våra modulbyggda kärror, men är en vidareutveckling av de traditionella färgglada stålkärrorna på marknaden
Kärror/Pirror Budget

Micrologistics Täby Alu PF

Vår egen kärra TÄBY Alu PF, är framtagen av oss. Det är en typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och fast lastkniv. Denna kärra är ett billigare alt. till våra modulbyggda kärror, men är en vidareutveckling av de traditionella färgglada stålkärrorna på marknaden.


Kärror/Pirror Budget

Täby Alu med trappmed luft

Vår egen kärra TÄBY Alu med trappmed, är framtagen av oss. Det är en typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och fast lastkniv. Denna kärra är ett billigare alt. till våra modulbyggda kärror, men är en vidareutveckling av de traditionella färgglada stålkärrorna på marknaden.

Kärror/Pirror Budget

Täby Alu med trappmed pf

Vår egen kärra TÄBY Alu med trappmed PF, är framtagen av oss. Det är en typisk "allround-kärra" med både fällbar lastram och fast lastkniv. Denna kärra är ett billigare alt. till våra modulbyggda kärror, men är en vidareutveckling av de traditionella färgglada stålkärrorna på marknaden. Punkteringsfria däck = ALDRIG PUNKTERING!