Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Ställage

Vagnar

Däckställage för Logistikcenter (m fälg)

Ett ställage med mycket hög stabilitet pga sin robusta rektangulära ramkonstruktion och de fällbara väggarna. Variabla isättbara stödrör gör att däck med fälg kan förvaras på två nivåer. Ställaget kan förvara olika typer av däck t.om. riktigt stora lastbilsdäck. Staplas upp till 4 st på höjden. Fälles ihop när de är tomma. Spara upp till 85% utrymme! 
Däckställage

Däckställage för Logistikcenter (utan fälg)

Ett ställage för lösa däck med mycket hög stabilitet pga sin robusta rektangulära ramkonstruktion och de fällbara väggarna. De stora ”staplingsfötterna” gör staplingen mycket enkel och exakt. Hjälper dig att spara utrymme på lagret! Staplas upp till 4 st på höjden. Fälles ihop när de är tomma. Spara upp till 85% utrymme!

Däckställage

Däckvagn, flyttbar

Det flyttbara däckställaget för däck med diameter från 540 till 820 mm. Lätt att montera/ demontera, 4 st svängbara 125 mm-hjul av oljebeständigt gummi, varav 2 med broms. Skruvbara anslutningsrör (som lätt monteras/ demonteras), vilket möjliggör variabla bredder och gör den till en flexibel lösning för de flesta lagringssituationer. Olika rörlängder kan tillverkas vid förfrågan.
Däckställage

Lagringssystem Meta

Vi kan med stolthet presentera en utav de mest kompletta lagringssystemen i Europa, både för fasta och mobila lösningar. Användningsområden och utformning för alla miljöer.