Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Utrustning

Vagnar

Automatisk skoöverdragsmaskin

NYHET Automatisk skoöverdragsmaskin. Enkel mekanisk konstruktion som fungerar utan ström eller batteri.

Handske MaxiFlex Comfort

Superstarka skydds/arbetshandskar som andas! ATG MaxiFlex Comfort är den perfekta handsken för precisionsmontering och all hantering med verktyg och instrument. Koppling, verkstad, bygg- och anläggning, järnväg, bildelar, dagligvaror m.m.

 


Handske MaxiFlex Ultimate

Superstarka arbets/skyddshandskar som andas! ATG MaxiFlex Ultimate är den optimala arbetshandsken med maximal komfort, fingertoppskänsla, 100% stabilitet och genomluftning. ATG har utvecklat en produktionsmetod för ett tunt och unikt skumöverdrag som kallas AirTech. Materialet i handsken innehåller inga skadliga kemikalier.

Handske MaxiDry

Superstarka arbets/skyddshandskar som andas! ATG MaxiDry är den optimala arbetshandsken i våt och oljig miljö. MaxiDry är vatttenavvisande, ergonomisk och ger ett friktionsgrepp vid hantering i oljemiljö. 


Handske ATG MaxiTherm

MaxiTherm är en superstark arbets/skyddshandske med en ovansida belagd med vattentät latexgummi . Bekväm och sömlös, tillverkad i akryl/polyester med en mjuk insida av fleece. Patenterat friktionsgrepp som är lika effektivt i våt som i torr miljö.

 

Sopborste 50 cm

Mycket populär och effektiv sopborste med en stråblandning som gör det busenkelt att sopa rent lastbilsflak och verkstadsgolv.

 

 

.