Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Vagnar

Vårt utbud av vagnar är mycket omfattande och presenteras här endast med några få exempel. Vi har hyllvagnar, platåvagnar, plockvagnar, bordsvagnar, plattformsvagnar, transportvagnar och mycket mer. Alla vagnar är av mycket hög kvalité. Finner ni inget som passar i standardutbudet, kan vi även skräddarsy utifrån behov och önskemål.
Transportvagnar

Bordsvagn 2 hyllor, lastyta 1000x600 mm

Stabila kvalitetsvagnar med ram av svetsad stålrör och hyllor av trä med bok-finish. Ramen är pulverlackerad RAL blå, med en slag- och reptålig skyddsyta.

 

Finns i fler utföranden - ring för förslag!

Bordsvagn 2 hyllplan elförzinkad

Lätt elförzinkad bordsvagn med vit laminatskiva. Väger endast 16,5 kg men klarar en belastning av 150 kg.


Bordsvagn Heavy Duty, 3 hyllor

"Heavy Duty", stabila kvalitetsvagnar med ram av svetsad stålrör och hyllor av trä med bok-finish. Ramen är pulverlackerad RAL blå, med en slag- och reptålig skyddsyta.

Butiksvagn elförzinkad

Stackningsbar butiksvagn/lagervagn där det övre hyllplanet går att fälla upp. Finns i 4 modeller.


Hyllvagn, 5 hyllor

Kraftiga hyllvagnar med ram av svetsad stålrör och hyllor av trä med bok-finish. Ramen är pulverlackerad RAL gentiana blå, med en slag- och reptålig skyddsyta.

Lätt hyllvagn, 2 hyllor elförzinkad

Elförzinkad plåtvagn i 2 plan. Hyllplanen kan monteras med kant upp eller ner efter eget önskemål. Rejäla 125 mm hjul, vilket gör den lätt att köra. Finns i olika modeller och färger.


Lätt hyllvagn, 3 hyllor blå

Plåtvagn i 3 plan. Hyllplanen kan monteras med kant upp eller ner efter eget önskemål. Rejäla 125 mm hjul, vilket gör den lätt att köra. Finns i olika modeller och färger.

Plattformsvagn, 2 lastytor

Blålackat stabilt stålchassi som är både rep- och slagtåligt. Lastytorna tillverkade av bunden plywood med vattentålig och halksäker yta. Finns i flera olika storlekar och utföranden.

Fällbar plattformsvagn Prestar

Denna stabila plattformsvagn tar ingen plats alls när handtaget/bygeln fälls framåt över lastplattan. Lastkapacitet är 150 kg. Högkvalitativa kullager i hjulen, gångjärnen har skyddshöljen och lastplattan är klädd med eh halksäkrad gummimatta.

Dem Truk, hopfällbar max 220 kg

När du har tungt, känsligt och/eller otympligt gods att transportera, erbjuder Dem Truk det säkraste och mest ergonomiska sättet för en person att utföra uppgiften. Finns i 3 olika basutföranden av stommar, alla är höj- och sänkbara samt ihopfällbara. Denna stommer klarar 220 kg och har lufthjul.

Dem Truk, hopfällbar max 220 kg

När du har tungt, känsligt och/eller otympligt gods att transportera, erbjuder Dem Truk det säkraste och mest ergonomiska sättet för en person att utföra uppgiften. Finns i 3 olika basutföranden av stommar, alla är höj- och sänkbara samt ihopfällbara. Denna stomme klarar 220 kg och har massiva gummihjul.

Plockvagn hopfällbar

Hopfällbar plockvagn i plast för drickabackar, porslin, plockvaror, reservdelar, glas m.m.

Vagnen fälls enkelt ihop med en hand och i hopfällbart läge bygger den endast 19 cm.

Broms och 360 graders rörliga framhjul.

.

Smidig plattformsvagn

Vår lilla smidiga plattformsvagn är flexibel i både i  höjd och längd, dessutom ihopfällbar! Lastkapacitet 150 kg. Ihopfälld mäter den endast 540x440x240mm.


Dem Truk, hopfällbar max 155 kg

När du har tungt, känsligt och/eller otympligt gods att transportera, erbjuder Dem Truk det säkraste och mest ergonomiska sättet för en person att utföra uppgiften. Finns i 3 olika basutföranden av stommar, alla är höj- och sänkbara samt ihopfällbara.

Dem Truk, lastflak Small

De 600mm breda lastflaken går fritt genom standarddörrar, är löstagbara och skjuts enkelt av tillsammans med godset. Godset säkras med fastmonterat spännband. Kan kombineras med alla tre olika stommarna.

Dem Truk, lastflak Medium

De 600mm breda lastflaken går fritt genom standarddörrar, är löstagbara och skjuts enkelt av tillsammans med godset. Godset säkras med fastmonterat spännband. Lastflak Medium kan kombineras med alla tre olika stommarna.

Dem Truk, lastflak Large

De 600mm breda lastflaken går fritt genom standarddörrar, är löstagbara och skjuts enkelt av tillsammans med godset. Godset säkras med fastmonterat spännband. Lastflak Large kan kombineras med de två standardstommarna.