Snabbköp - reg:a art.nr.!

Din kundkorg

Varukorgen är tom

Total summa, ex moms:0,00 kr


Bordsvagnar

Transportvagnar

Bordsvagn 2 hyllor, lastyta 1000x600 mm

Stabila kvalitetsvagnar med ram av svetsad stålrör och hyllor av trä med bok-finish. Ramen är pulverlackerad RAL blå, med en slag- och reptålig skyddsyta.

 

Finns i fler utföranden - ring för förslag!

Vagnar

Bordsvagn 2 hyllplan elförzinkad

Lätt elförzinkad bordsvagn med vit laminatskiva. Väger endast 16,5 kg men klarar en belastning av 150 kg.


Vagnar

Bordsvagn Heavy Duty, 3 hyllor

"Heavy Duty", stabila kvalitetsvagnar med ram av svetsad stålrör och hyllor av trä med bok-finish. Ramen är pulverlackerad RAL blå, med en slag- och reptålig skyddsyta.

Vagnar

Dem Truk, hopfällbar max 220 kg

När du har tungt, känsligt och/eller otympligt gods att transportera, erbjuder Dem Truk det säkraste och mest ergonomiska sättet för en person att utföra uppgiften. Finns i 3 olika basutföranden av stommar, alla är höj- och sänkbara samt ihopfällbara. Denna stommer klarar 220 kg och har lufthjul.

Vagnar

Dem Truk, hopfällbar max 220 kg

När du har tungt, känsligt och/eller otympligt gods att transportera, erbjuder Dem Truk det säkraste och mest ergonomiska sättet för en person att utföra uppgiften. Finns i 3 olika basutföranden av stommar, alla är höj- och sänkbara samt ihopfällbara. Denna stomme klarar 220 kg och har massiva gummihjul.
Vagnar

Dem Truk, hopfällbar max 155 kg

När du har tungt, känsligt och/eller otympligt gods att transportera, erbjuder Dem Truk det säkraste och mest ergonomiska sättet för en person att utföra uppgiften. Finns i 3 olika basutföranden av stommar, alla är höj- och sänkbara samt ihopfällbara.

Vagnar

Dem Truk, lastflak Small

De 600mm breda lastflaken går fritt genom standarddörrar, är löstagbara och skjuts enkelt av tillsammans med godset. Godset säkras med fastmonterat spännband. Kan kombineras med alla tre olika stommarna.
Vagnar

Dem Truk, lastflak Medium

De 600mm breda lastflaken går fritt genom standarddörrar, är löstagbara och skjuts enkelt av tillsammans med godset. Godset säkras med fastmonterat spännband. Lastflak Medium kan kombineras med alla tre olika stommarna.

Vagnar

Dem Truk, lastflak Large

De 600mm breda lastflaken går fritt genom standarddörrar, är löstagbara och skjuts enkelt av tillsammans med godset. Godset säkras med fastmonterat spännband. Lastflak Large kan kombineras med de två standardstommarna.