7 tips för en smidig flytt av företaget

Ska du flytta kontoret eller företaget och vill göra det hela så smidigt och smärtfritt som möjligt? Då har du hittat rätt!

När man flyttar ett kontor eller byter företagslokaler finns det en hel del saker att tänka på. Här är våra bästa tips för att göra kontorsflytten så problemfri som möjligt:

1. Börja planera i tid

Det kan låta självklart, men ju tidigare ni börjar planera, desto mindre stressigt blir det när det väl är dags. Sätt upp en tidsplan för när olika saker ska vara klara och försök att hålla dig till den. Undvik att stå där i sista sekund och försök hitta utrustning och personal när allt redan är slut eller fullbokat.

2. Investera i rätt flyttprodukter

Det finns många olika typer av hjälpmedel för en företagsflytt. Ta dig tid att jämföra olika alternativ och välj de hjälpmedel som bäst passar era behov och er budget. Att investera i högkvalitativa produkter är oftast en bra ide då de håller länge, vilket både är bättre för miljön och er ekonomi på längre sikt. Hos Micrologistic hittar ni kvalitetssäkrad och prisvärd flyttutrustning för alla branscher.

3. Tänk på ergonomi

Företagsflytten kan vara en stressig tid för alla på företaget, så det är viktigt att tänka på ergonomin för att undvika skador. Genom att använda ergonomiska produkter kan du förebygga skador och spara tid och pengar genom att behöva använda mindre personal.

Hitta produkter som gör att du kan undvika tunga lyft helt. Vår Multi Trolley är ett exempel på en smidig produkt som underlättar och gör jobbet enkelt. Flytta höj- och sänkbara skrivbord och liknande produkter enkelt med denna flyttvagn.

4. Sortera och packa i god tid

Börja tidigt och packa de saker du inte använder så ofta redan innan flytten. Det blir lättare att hålla ordning på saker och du kan börja använda lådor och annan flyttutrustning tidigt. Våra flyttlådor i olika storlekar är perfekta att hålla ordning på prylarna och med hjälp av våra flyttettiketter kan ni enkelt se vad som finns i lådorna.

5. Skydda era möbler och saker under transport

Var rädd om era möbler och saker och skydda föremålen under transporten. Med hjälp av en slitstark flyttfilt minskar ni repor och skador på era saker. Se även till att säkra godset under färden med hjälp av spännband eller godsstöttor.

6. Var noga med avtal och dokument

Se till att du har all nödvändig dokumentation på ett säkert ställe, så att du kan hitta det du behöver när du behöver det. Gör en lista över alla avtal och abonnemang som behöver sägas upp eller flyttas, och gör detta i god tid.

7. Se till att ni har tillräckligt med packmaterial

Förpackningsmaterial som kartonger, tejprullar, bubbelplast och maskeringstejp kan vara ovärderligt när du packar upp allt på den nya platsen. Hos oss hittar du allt du behöver!

Lycka till med företagsflytten och era nya lokaler!

Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Logistics & Automation (logisticssthlm.se)

Monternummer H:8

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt