7 tips för en smidig flytt av företaget

Ska du flytta företaget och letar efter tips för att göra det så smidigt som möjligt? Då har du hittat rätt!

När man flyttar ett företag finns det en hel del saker att tänka på, så här är några tips för att göra flytten så problemfri som möjligt:

1. Börja planera i tid

Ju tidigare ni börjar planera, desto mindre stressigt blir det. Sätt upp en tidsplan för när olika saker ska vara klara och försök hålla dig till den.

2. Investera i smidiga produkter

Det finns många olika typer av hjälpmedel för en företagsflytt att välja mellan, så ta dig tid att jämföra olika alternativ och välj de hjälpmedel som bäst passar era behov och er budget. Att investera i högkvalitativa produkter är en bra ide då de håller länge vilket i sin tur är bättre för miljön och även gör att ni sparar pengar på längre sikt.

3. Tänk på ergonomi

Flytten är troligtvis en stressig tid för alla på företaget, så det är viktigt att tänka på ergonomi. Genom att använda bra flyttutrustning och ergonomiska produkter kan du förebygga skador och spara tid och pengar genom att behöva använda mindre personal. Hitta produkter som gör jobbet för flera personer enkelt att göra för en person. Vår Multi Trolley är ett exempel på en smidig produkt som underlättar och gör jobbet enkelt. Flytta höj och sänkbara skrivbord enkelt med denna produkt med hjälp av endast en person.

4. Sortera och packa i god tid

Börja packa de saker du inte använder så ofta redan innan flytten. Det blir lättare att hålla ordning på saker och du kan börja använda lådor och annan flyttutrustning tidigt. Våra flyttlådor i olika storlekar är perfekta att hålla ordning på prylarna och med hjälp av våra flyttettiketter kan ni enkelt se vad som finns i lådorna.

5. Skydda era möbler och saker under transport

Var rätt om era möbler och saker och skydda föremålen under transporten. Med hjälp av flyttfiltar minskar ni repor och skador på era saker. Se även till att säkra godset under färden med hjälp av spännband och annan lastsäkringsutrustning.

6. Var noga med dokumentationen

Se till att du har all nödvändig dokumentation på ett säkert ställe, så att du kan hitta det du behöver när du behöver det.

7. Se till att ni har tillräckligt med packmaterial

Förpackningsmaterial som kartonger, tejprulle, bubbelplast och maskeringstejp kan vara ovärderligt när du packar upp allt på den nya platsen. Hos micrologistic hittar du allt du behöver.

 

Lycka till med flytten!

Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

 

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt