Vagnar - Bra råd för att välja rätt vagnar!

När det kommer till vagnar är det viktigt att hitta en vagn som passar just era behov. Rätt vagn kan öka effektiviteten och arbetstillfredsställelsen. Tänk därför på vilka behov du har innan du väljer en vagn.

Vi har ett stort sortiment av hållbara och ergonomiska vagnar i alla storlekar. Med rätt vagn kan ni spara personal och göra arbetet lättare. Micrologistic erbjuder endast vagnar i hög kvalité till rätt priser. 

 

Storlek - Vagnen ska inte bara passa de produkter du flyttar utan också passa den miljö som vagnen ska användas i. Går det att gå genom dörröppningar, in i hissen eller i smala korridorer? Hos oss kan du välja mellan flera olika storlekar för din miljö.

 

Vikt - Hur mycket belastning behöver vagnen klara? Välj mellan våra standard-vagnar som tål upp till 500 kg, eller våra tunggodsvagnar som tål upp till 1000 kg.

Vi kan bygga vagnar som klarar flera ton. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Underlag - Vilket underlag ska vagnen köras på? På ett slätt och plant golv utan hinder, eller på en ojämn och krävande yta med många hinder?

Ska vagnen köras på grus och sten? Eller i terräng på mässor eller konsertområden? Valet av hjul är avgörande för din upplevelse av vagnen.

 

Hjul - Hjul med gummibana används på en slät och plan yta? Hjul med elastisk gummibana är lämpade för ojämn mark och har god förmåga att passera hinder. En annan viktig egenskap är att den elastiska gummibanan minskar buller och bidrar till en trevligare miljö. Luftgummihjul är bäst lämpade när vagnen ska användas utomhus i terräng (gräs och grus). Vi har ett brett urval av hjul och hjälper dig gärna välja rätt - Vagnen blir inte bättre än hjulen på den.

 

Väggar - Behöver du sidoväggar på vagnen så att varorna är säkrade? Här har vi flera lösningar, med låga eller höga väggar, vikbara väggar, vagnen kan utrustas med 1, 2 eller 3 extra väggar. Valet är ditt!

 

ESD - Bör vagnarna vara antistatiska eller elektriskt ledande? Vi har ett stort urval i många storlekar och olika varianter.

 

Vikbar - Ska du ta med vagnen i bilen? Eller vill du lagra det på ett begränsat utrymme? Vi har även hopfällbara vagnar.

 

Speciallösningar - Vi levererar ofta anpassade vagnar. Du kan få din egen storlek, din egen färg, helt enkelt precis så som du vill ha den. Vi vill hjälpa till att göra din arbetsdag lättare och effektivare - och en specialanpassad vagn är ofta lösningen.

Om du fortfarande inte är helt säker på vad du ska välja, kontakta oss så kan vi hjälpas åt. Våra vagnar är baserade på ett modulsystem som ger oss många möjligheter, du kan bygga på väggar eller hyllor och du kan välja mellan många typer och storlekar på hjul. Modulsystemet gör det också möjligt att ändra dem om dina behov skulle ändras.

 

Vi hoppas att vi får höra från dig!

Följ oss på Bildresultat för instagram text!

Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Lastbil 2022

Automässan 2023

 

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt