Skydda golv vid flytt

När en flyttfirma anlitas förväntar sig kunden att inte bara möblerna tas om hand på ett varsamt sätt, utan även lokalerna som det flyttas till och från. Ett av de mest utsatta områdena när det gäller slitage och skador vid flytt är golvet – en repa i parkettgolvet vid en flytt kan bli dyr för den utflyttande, och därmed för flyttfirman som orsakade skadan.

Här hittar du våra bästa tips för att skydda golv vid flytt, och våra specialanpassade produkter för detta ändamål. Vet du redan vad du letar efter? Gå direkt till vårt sortiment av golvskydd!

Golvskydd på rulle

För att skydda ett rent golv mot skoavtryck, fläckar och mindre skador är vårt golvskydd på rulle den enklaste lösningen. Skyddet rullas snabbt ut och är självhäftande utan att lämna några märken efter sig. Golvskyddet är slittåligare än papp, och kan användas flera gånger utan att förlora skyddsförmågan. Ett oersättligt hjälpmedel vid varje flytt, för att skydda golv mot repor och slitage!

 

Slittåligt skydd för tungt gods

För att flytta eller installera vitvaror eller andra tunga maskiner utan att skada eller repa golvet krävs det kraftiga skyddsmattor. Vår SlideBoard med ML Extra golvskydd är lätthanterade mattor som skyddar golvet utan att ta någon plats, vilket gör att de är enkla att transportera tillsammans med kylskåpet eller tvättmaskinen.

 

Rulla fritt över mattor och trösklar

Om ni på flyttuppdrag behöver rulla tung last över längre sträckor kan vårt Pro-Täck Golvskydd användas för att skapa en väg över golv och mattor – perfekt för jobb i entréer där en nedsänkt matta kan utgöra ett tråkigt hinder för en flytt. Pro-Täck skapar en jämn yta som samtidigt skyddar golvet undertill.

För transport och flytt över skarvar och trösklar finns även våra tåliga tröskelramper, som tar liten plats och gör det enkelt att rulla över kanter och lägre hinder. Våra tröskelramper finns i modeller av olika mått och för last mellan 300 kg och 3 ton.

Utrustning för professionell flytt

Micrologistic erbjuder ett heltäckande sortiment av flytthjälpmedel för professionell verksamhet. Hos oss hittar du allt från emballage och skyddsmaterial till magasinkärror och elektriska trappklättrare. Du är också alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller inte hittar det du letar efter.

Se hela vårt sortiment inom transport och flytt.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

 

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt