Moms visas:

Om oss

Micrologistic AB representerar flera av Europas största företag inom materialhantering, se vidare fliken "Våra partners" ovan.

Vi har lång erfarenhet på området lyft resp förflyttning av gods, och finns ofta ute på plats hos våra kunder för att hålla oss uppdaterade om deras vardag. Detta har givit oss stor erfarenhet och kunskap om marknadens behov och önskemål, och gör att vi också bidrar till ständig utveckling av de produkter vi redan för.

Kära hälsningar från oss på Micrologistic!

Björn Carlsson

Björn är säljare, VD och ägare. Han har varit i branschen sedan 1992, bl a som marknadschef på Expresso Deutschland GmbH. Med ett brinnande intresse för hantering har han hunnit samla stor erfarenhet och kunskap om både produkter och kundbehov.

Mail: bjorn.carlsson@micrologistic.com

Mobil: 070-256 29 00

Telefon: 08- 732 42 13

 

Anci Högman

I företaget jobbar Anci bl.a. med marknadsaktiviteter, webbsidor, annonser, mässor, innesälj och administration.

Mail: anci.hogman@micrologistic.com

Telefon: 08-732 42 12

Dulle Veseli

Dulle jobbar med order, lager och sälj. När Du vill ha produktrådgivning, en annan lastplatta, egen logga monterad, andra handtag eller större lastram - eller varför inte alltihop! - så är det Dulle som fixar!

Mail: dulle.veseli@micrologistic.com

Telefon: 08-732 42 23

 

Emma Carlsson

Emma är Content Manager på företaget och jobbar med att utveckla alla aspekter av företagets online-närvaro. Hon jobbar mycket med den tekniska biten för att upprätthålla hemsidans standard med fokus på utveckling - allt för en så bra kundupplevelse av hemsidan som möjligt! 

Mail: emma.carlsson@micrologisitc.com

Telefon: 08-732 42 24

 

Företag|Privatperson
Produkter

Information

 

Kontakt

info@micrologistic.com

 

Besöksadress

Tumstocksvägen 11 A, 187 66 Täby

Handla

Moms visas: