Om oss

Micrologistic AB representerar flera av Europas största företag inom materialhantering, se vidare fliken "Våra partners" ovan.

Vi har lång erfarenhet på området lyft resp förflyttning av gods, och finns ofta ute på plats hos våra kunder för att hålla oss uppdaterade om deras vardag. Detta har givit oss stor erfarenhet och kunskap om marknadens behov och önskemål, och gör att vi också bidrar till ständig utveckling av de produkter vi redan för.

Sedan år 2002 har Micrologistic AB tillhandahållit logistikhjälpmedel inom området lyft, lager, skydd och förflyttning av gods.  Vi hjälper våra kunder att optimera sin hantering av gods. Med högkvalitativa produkter som kärror, trallor, trappklättrare, vagnar, palldragare, lyftvagnar, skåplyftar, domkrafter, saxlyftare, bärselar, elektriska dragare, ramper, däckkärror, däcklyftar, flytthissar, golvskydd, produktskydd, stegar, lagerförvaring m.m. - allt från några av världens ledande tillverkare - kan vi erbjuda hanterings-utrustning för proffsanvändare. Och vi är kompromisslösa vad gäller våra kvalitetskrav! Några av våra kunder är Post Nord, Swedavia, Mathem, Forsmark, Gröna Lund, FMV, Arla, GB Glace och Pågen.

Våra produkter, i kombination med vår kunskap om hantering, ger er ökad lönsamhet och bättre ergonomi! Oavsett om Du flyttar en värmepanna en trappa upp, eller en liten kartong över en tröskel, så har vi en pirra eller annan ändamålsenlig utrustning för att Du skall kunna minimera förslitningsskador, effektivisera och jobba säkert.

 

Björn Carlsson

Björn är säljare, VD och ägare för Micrologistic. Han har varit i branschen sedan 1992, bl a som marknadschef på Expresso Deutschland GmbH. Med hans brinnande intresse för hantering har han hunnit samla stor erfarenhet och kunskap om både produkter och kundbehov. Vid expertrådvinging kan du få personlig hjälp av Björn!

Mail: bjorn.carlsson@micrologistic.com

Mobil: 070-256 29 00

Telefon: 08- 732 42 13

 

Anci Högman

Anci är ansvarig för all kundkontakt via telefon och e-post. När du behöver en offert, rådgivning eller har några frågor eller funderingar så hjälper Anci dig! Du kan även få hjälp att göra beställningar och hitta rätt produkt för dina behov med hjälpa av Anci.

Mail: anci.hogman@micrologistic.com

Telefon: 08-732 42 12

 

Emma Carlsson

Emma är Content Manager på företaget och jobbar med att utveckla alla aspekter av företagets online-närvaro i form av hemsidan, nyhetsbrev och sociala medier. Hon jobbar mycket med den tekniska biten för att upprätthålla hemsidans standard med fokus på utveckling - allt för en så bra kundupplevelse av hemsidan som möjligt! 

Mail: emma.carlsson@micrologistic.com

Telefon: 08-732 42 24

 

Fegji Gllozhuja

Fegji jobbar med order, lager och sälj. När Du vill ha produktrådgivning, en annan lastplatta, egen logga monterad, andra handtag eller större lastram - eller varför inte alltihop! - så är det Fegji som fixar!

Mail: fegji.gllozhuja@micrologistic.com

Telefon: 08-732 42 23

 

 

 

Följ oss på Bildresultat för instagram text!

Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Lastbil 2022

Automässan 2023

 

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt