Moms visas:

Om oss

Micrologistic AB representerar flera av Europas största företag inom materialhantering, se vidare fliken "Våra partners" ovan.

Vi har lång erfarenhet på området lyft resp förflyttning av gods, och finns ofta ute på plats hos våra kunder för att hålla oss uppdaterade om deras vardag. Detta har givit oss stor erfarenhet och kunskap om marknadens behov och önskemål, och gör att vi också bidrar till ständig utveckling av de produkter vi redan för.

Kära hälsningar från oss på Micrologistic!

Björn Carlsson

Björn är säljare, VD och ägare. Han har varit i branschen sedan 1992, bl a som marknadschef på Expresso Deutschland GmbH. Med ett brinnande intresse för hantering har han hunnit samla stor erfarenhet och kunskap om både produkter och kundbehov.

Mail: bjorn.carlsson@micrologistic.com
Mobil: 070-256 29 00
Telefon: 08- 732 42 13

 

Anci Högman

I företaget jobbar Anci bl.a. med marknadsaktiviteter, webbsidor, annonser, mässor, innesälj och administration.

Mail: anci.hogman@micrologistic.com
Telefon: 08-732 42 12

Ann-sofie Karlsson

Ann-sofie är företagets ekonomiansvariga, men i hennes arbetsuppgifter ingår även administration, sälj och orderhantering.

Mail: ann-sofie.karlsson@micrologistic.com
Telefon: 08-544 401 51

 

Dulle Veseli

Dulle jobbar med order, lager och sälj. När Du vill ha produktrådgivning, en annan lastplatta, egen logga monterad, andra handtag eller större lastram - eller varför inte alltihop! - så är det Dulle som fixar!

Mail: dulle.veseli@micrologistic.com
Telefon: 08-732 42 23

 

Emma Carlsson

Emma är content manager på företaget och jobbar med att utveckla alla aspekter av företagets online-närvaro. Hon jobbar mycket med tekniska biten för att upprätthålla hemsidans standard med fokus på utveckling - allt för en så bra kundupplevelse av hemsidan som möjligt! 

 

Mail: konsult@micrologisitc.com

Telefon: 08-732-42 24

Företag|Privatperson
Produkter

Information

Handla

Moms visas: