Om oss

Micrologistic AB representerar flera av Europas största företag inom materialhantering, se vidare fliken "Våra partners" ovan.

Vi har lång erfarenhet på området lyft resp förflyttning av gods, och finns ofta ute på plats hos våra kunder för att hålla oss uppdaterade om deras vardag. Detta har givit oss stor erfarenhet och kunskap om marknadens behov och önskemål, och gör att vi också bidrar till ständig utveckling av de produkter vi redan för.

Sedan år 2002 har Micrologistic AB tillhandahållit logistikhjälpmedel inom området lyft, lager, skydd och förflyttning av gods.  Vi hjälper våra kunder att optimera sin hantering av gods. Med högkvalitativa produkter som kärror, trallor, trappklättrare, vagnar, palldragare, lyftvagnar, skåplyftar, domkrafter, saxlyftare, bärselar, elektriska dragare, ramper, däckkärror, däcklyftar, flytthissar, golvskydd, produktskydd, stegar, lagerförvaring m.m. - allt från några av världens ledande tillverkare - kan vi erbjuda hanterings-utrustning för proffsanvändare. Och vi är kompromisslösa vad gäller våra kvalitetskrav! Några av våra kunder är Post Nord, Swedavia, Mathem, Forsmark, Gröna Lund, FMV, Arla, GB Glace och Pågen.

Våra produkter, i kombination med vår kunskap om hantering, ger er ökad lönsamhet och bättre ergonomi! Oavsett om Du flyttar en värmepanna en trappa upp, eller en liten kartong över en tröskel, så har vi en pirra eller annan ändamålsenlig utrustning för att Du skall kunna minimera förslitningsskador, effektivisera och jobba säkert.

 

Björn Carlsson

Björn är säljare, VD och ägare för Micrologistic AB. Han har varit i branschen sedan 1992, bl.a. som marknadschef på Expresso Deutschland GmbH. Med hans brinnande intresse för hantering har han hunnit samla stor erfarenhet och kunskap om både produkter och kundbehov. Vid expertrådgivning kan du få personlig hjälp av Björn!

Mail: bjorn.carlsson@micrologistic.com

Mobil: 070-256 29 00

Telefon: 08- 732 42 13

 

Anci Högman

Anci är ansvarig för all kundkontakt via telefon och e-post. När du behöver en offert, rådgivning eller har några frågor eller funderingar så hjälper Anci dig! Anci jobbar även med inköp och har du fakturafrågor ska du kontakta henne. Du kan även få hjälp att göra beställningar och hitta rätt produkt för dina behov med hjälp av Anci.

Mail: anci.hogman@micrologistic.com

Telefon: 08-732 42 12

Julia Carlsson

Julia är Content Manager och marknadsföringsansvarig på företaget. Julia jobbar med att utveckla alla aspekter av företagets online-närvaro i form av hemsidan, annonsering, nyhetsbrev och sociala medier. Hon jobbar mycket med den tekniska biten för att upprätthålla hemsidans standard med fokus på utveckling - allt för en så bra kundupplevelse av hemsidan som möjligt!

Mail: julia.carlsson@micrologistic.com

Telefon: 08-732 42 24

 

 

 

Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt