Vagnar

Vi erbjuder ett brett utbud av vagnar för industri och lager. Här hittar du stabila vagnar på hjul för alla ändamål och behov, från lätthanterade plattformsvagnar med handtag till tåliga transportvagnar med hög kapacitet.

Behöver du hjälp att välja rätt vagn för just era behov? Läs vår artikel om att välja rätt vagn!

Lager- och industrivagnar

Vi specialiserar oss på tillverkning och försäljning av lager- och industrivagnar, med olika utföranden och modeller för att passa dina behov. Vi erbjuder även ett brett utbud av tillbehör såsom räcken och andra tillägg som kan anpassas efter dina specifika krav.

Väggar och specialbeställningar

Om du behöver en vagn med väggar kan du välja bland flera av våra modeller som kan anpassas med 1-3 höga eller låga väggar.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice till konkurrenskraftiga priser. 

Vagnar är ett mångsidigt transportmedel som används i en mängd olika verksamheter och situationer. Hos oss hittar du ett brett utbud av vagnar för alla dina behov.

Brett utbud av vagnar

Här är några exempel på de olika typer av vagnar vi erbjuder:

 1. Lager- och transportvagnar: Dessa vagnar är idealiska för lager- och industribruk och används för att transportera varor och material mellan olika platser. Vi erbjuder en mängd olika modeller, inklusive plattformsvagnar, korgvagnar och pallvagnar.

 2. Plattformsvagnar: Plattformsvagnar är perfekta för att transportera föremål och material. De finns i olika storlekar och utföranden för att passa alla behov.

 3. Bordsvagnar: Våra bordsvagnar är perfekta för att transportera eller förvara mat, dryck och andra förnödenheter. Vi erbjuder bordsvagnar i olika storlekar och utföranden, inklusive modeller med hyllor och lådor.

 4. Hyllvagnar: Våra hyllvagnar är idealiska för att transportera eller lagra mindre föremål. De finns i olika storlekar och utföranden för att passa alla behov.

 5. Verkstadsvagnar: Våra verkstadsvagnar är utformade för att hantera verktyg och material i verkstads- och produktionsmiljöer. De finns i olika storlekar och utföranden och inkluderar modeller med skåp, hyllor och lådor.

 6. Rostfria vagnar: Våra rostfria vagnar är idealiska för användning i miljöer med höga hygienkrav, såsom livsmedelsindustrin och sjukhus. De är lättare att rengöra och hålla rena än andra vagnar.

 7. Tunggodsvagnar: Våra tunggodsvagnar är utformade för att hantera stora och tunga föremål. De finns i olika storlekar och utföranden för att hantera större vikter.

 8. Långgodsvagnar: Våra långgodsvagnar är utformade för att transportera långa föremål, såsom rör och plankor. De finns i olika längder och utföranden för att passa olika typer av last.

 9. Skåpvagnar: Våra skåpvagnar är perfekta för att transportera eller förvara större föremål som inte får plats på vanliga vagnar. De finns i olika storlekar och utföranden, inklusive modeller med hyllor och lådor.

 10. Städvagnar: Våra städvagnar är utformade för att göra städning enklare och effektivare. De inkluderar modeller med soppåsar och städutrustning.

 11. Specialanpassade vagnar: Vi kan tillverka vagnar enligt dina specifika behov och önskemål. Vi har stor erfarenhet av att ta fram specialanpassade vagnar för olika branscher och användningsområden.

Oavsett vilken typ av vagn du behöver, kan du vara säker på att du hittar den hos oss. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för just din verksamhet.

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Logistics & Automation (logisticssthlm.se)

Monternummer H:8

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt