Flytthjälpmedel

Välkommen till vår butik i Täby, Arninge! Vi hjälper er gärna hitta rätt utrustning för just er verksamhet.

Här kan du testa och köpa olika typer av utrustning för materialhantering. Butiken ligger i anslutning till vårt stora lager så det mesta kan du plocka med dig direkt.

Här har vi magasinkärror, proffskärror, flyttpirror, spännband, aluminiumramper, gaffellyftvagnar, arbetshandskar, trallor, elektriska trappklättrare, skåplyftar och mycket, mycket mer.

 

Flytthjälpmedel för alla ändamål

Flyttar ni mest mindre möbler så att en magasinkärra av hög kvalitet är allt som behövs? Eller flyttar ni regelbundet tunga och dyra varor och behöver en trapprobot i professionellt utförande? Oavsett behov hittar ni allt i vårt breda sortiment av hjälpmedel för att flytta möbler och andra tunga saker.

Här hittar ni så klart även nödvändigt förbrukningsmaterial för flyttfirmor, som packtejp och bubbelplast, handskar, flyttlådor och packremmar.

Produkter för flyttfirmor och andra i behov av redskap och hjälpmedel för att flytta möbler och andra otympliga föremål. Här hittar ni allt från enkla magasinkärror, trallor och skivvagnar, till avancerade flytthjälpmedel som elektroniska trappklättrare och professionella robotar.

Kontakta oss

Behöver du hjälp att hitta rätt? Vi hjälper dig gärna med din beställning så du får rätt utrustning för just dina behov!

Skicka gärna ett mail till oss på info@micrologistic.comDu kan även nå oss på 08 - 544 401 50.

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt