Expressos grundare, August Manss, visste vad proffsanvändare borde ha redan på 40-talet när han började experimentera med kärror / pirror. Expresso grundades 1953 och är idag klart störst i Europa på moduluppbyggda aluminiumkärror. Tysk kvalitet!

 

Familjen Alber började experimentera med en trappklättrare lämpad för Europa i Albstadt, Tyskland i slutet av 70-talet. 1982 grundades AAT (Alber Antriebstechnik) och är det företag som lyckats sälja flest elektriska trappklättrare av alla i Europa.

 

 

 

I Tyskland, just vid gränsen till Schweiz, ligger Altec - en av Europas största producenter av aluminiumramper. Företaget har flera hundra olika verktyg för tillverkning av profiler, vilket ger en överlägsen flexibilitet. Absolut toppkvalitet!

 

Från Italienska Zallys har vi elektriska dragare med kapaciteter upp till 15 ton. Zallys har ett brett sortiment med dragmaskiner för olika behov. Allt från handhållna dragare till scooters. Vi anpassar gärna dragmaskinen specifikt efter dina önskemål och behov.

Denna serie plattformsstegar började marknadsföras 1994 i Australien, för att nå Europa 1998. Ett mycket positivt bemötande hos marknaden har lett till att de nu används inom flera former av hantering; lager likväl som inom detaljhandeln. Vi har själva ytterligare utvecklat en av produkterna att passa främst däckhantering. 

Sedan 1895 har Matador tillverkat stålprodukter i olika former. Företaget ligger i Helvoirt, Holland och tillverkar där skottkärror, hopfällbara pirror, plattformsvagnar m.m.. Matador har över 100 års erfarenhet av stål och har ett nära samarbete med flera uppfinnare och designers.

 

 

Med över 60 års erfarenhet är Logitrans en av de ledande tillverkarna av materialhanteringsutrustning! Med hög medvetenhet om kvalitét och miljö uppfyller de framtidens krav! Deras affärsgrund förklarar deras värderingar, visioner och uppdrag: kvalité, logik, prestanda, flexibilitet och kunskap.

 

Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt