Elektrisk dragare

         

Är du ute efter att köpa en dragare som hjälp i er verksamhet? Vi hjälper dig gärna med din beställning så att du får rätt utrustning för just dina behov!

Fyll i vår blankett och skicka den till info@micrologistic.com. Du är också välkommen att kontakta oss direkt med dina frågor.

Elektrisk dragare från Micrologistic 

Genom att köpa en elektrisk dragare har du gjort en väldigt klok investering för arbetsmiljö och effektivitet. En elektrisk dragare kan hjälpa dig att transportera stora vikter både enkelt och säkert på ett ergonomiskt sätt, och klarar av att flytta det mesta som står på hjul.

Är du verksam i ett yrke där transporter och tunga lyft av kärror, vagnar och liknande är vanligt förekommande? Då är en elektrisk dragare det självklara valet för dig!

Dra tungt gods

En dragare är perfekt att använda när du ska förflytta ett mindre flygplan eller vid kort transport av båtar på markplan. Vi har även mindre elektrisk dragare som gör det smidigt att flytta en husvagn.

Elektrisk draganordning

Vid transport av kundvagnar så passar våra mindra dragare perfekt. Våra små modeller är även lämpade för att transportera tunga sopkärl.

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Närke Industrimässa 2022, 30 Nov. - 1 Dec.

Automässan 2023, 18 - 21 Januari

 

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt