Pirror, magasinkärror och säckakärror

En pirra är ett värdefullt hjälpmedel vid tunga lyft och transporter av mindre gods. Vi har ett stort urval att välja på som modulkärror du kan anpassa helt efter dina egna behov, hopfällbara, i stål eller aluminium och alternativ med inbyggd elektrisk lyft. Pirror är en mångsidig produkt som används i de flesta verksamheter. För att kunna möta de mer specifika önskemålen tillverkar vi branschspecifika pirror. Micrologistic har Sveriges största sortiment så vi kan lova att du hittar vad du söker här

Vad är en pirra?

En pirra är ett praktiskt redskap för att enkelt flytta tunga föremål, består vanligtvis av en plattform eller en ram med två hjul, handtag och ibland även stödben. Dessa kärror används inom en mängd områden, från industri och handel till personlig användning hemma eller vid flytt.

Dess design varierar med funktioner som trappmedar för enklare hantering i trappor. Det finns även specialanpassade versioner för specifik utrustning. Genom att underlätta transporten av tunga objekt bidrar en pirra till ökad effektivitet och minskad risk för personskador i arbetet.

Vilken pirra, magasinkärra eller säckakärra är rätt för mig?

Vi erbjuder tusentals varianter och har kunskapen att skapa helt nya modeller. Oavsett om du söker klassiska magasinkärror eller mer robusta säckakärror så hjälper vi dig att möta dina specifika behov.

Modul

Från tyska Expresso kommer vår uppskattade modulmodell som erbjuder stora möjligheter att anpassa precis så som du vill ha den. Varje del är utbytbar vilket ger denna kärra en lång livslängd. Av alla produkter från Expresso har 95% en trappmed som gör att man glider upp eller ned för trappor, trottoarkanter och liknande hinder på vägen.

Svetsade

Har du mer av ett standardbehov rekommenderar vi Täby – med en vikt på under 10 kilo är denna kärra extra uppskattad hos dem som ofta behöver lyfta in och ut ur bilen eller bär upp och ned för trappor. Samtliga produkter vi erbjuder har en eller två precisionskullager, vilket gör att hjulen är mer lättrullade och inte påverkas av faktorer som ålder, damm eller annan yttre påverkan.

Hopfällbar

Bor du litet, har pirran i bilen eller använder den mer sällan i verksamheten, är en hopfällbar kärra ett bra alternativ. De tar minimalt med plats vid förvaring och transport, men har en stor kapacitet och klarar även riktigt tunga lyft. Vi erbjuder varianter som tar upp till 250 kilo. För att hitta rätt kan du läsa mer om de olika typerna i vår guide med bra tips och råd för att välja rätt pirra.

Snabb leverans & stor kunskap

På Micrologistic är vi stolta över vårt breda utbud och djupa kunskap inom transportutrustning. Vi garanterar snabb leverans och minst 1 års garanti när du köper din pirra från oss, vi ger alltid personlig service för att säkerställa du hittar det bästa alternativet.

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt? Vi på Micrologistic har stor kunskap kring våra produkter och kan hjälpa er att analysera era behov och välja det som passar bäst. Kontakta oss på info@micrologistic.com eller ring 08-544 40 150.

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt