Magasinkärra & Pirra

En säckkärra eller magasinkärra är ett ovärderligt hjälpmedel vid tunga lyft och transporter. I vårt breda sortiment hittar du olika typer av kärror för olika ändamål. Eftersom många av våra magasinkärror är modulbyggda kan vi även specialanpassa produkter specifikt utifrån era behov.

För de flesta standardbehov rekommenderar vi vår högpresterande aluminiumkärra Täby – en pålitlig allround-kärra för de flesta ändamål. För att hjälpa till vid valet förklarar vi vanliga termer och begrepp i vår guide med bra råd för att välja rätt kärra.

Pirror och magasinkärror för alla behov

Pirra, säckakärra eller magasinkärra – kärt barn har många namn, vilket vittnar om hur mångsidig och välanvänd dessa produkter är vid flytt och transport. Oavsett om du behöver starka pirror i stål, en billig och lätt aluminiumpirra eller en däckpirra har vi rätt produkter för er.

Vi garanterar snabb leverans och minst 1 års garanti när du ska köpa pirra från oss på Micrologistic. Behöver du hjälp att hitta rätt produkt? Vi hjälper dig gärna med din beställning så att du får rätt utrustning för dina behov. Kontakta oss på info@micrologistic.com eller ring 08-544 40 150.

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Euro Expo 2022, 28 - 29 September 

Automässan 2023, 18 - 21 Januari

 

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt