Köp- och leveransvillkor
 

Att handla hos oss

Observera att du inte behöver ha en inloggning för att handla hos oss. Inloggningen gäller endast avtalskunder.

 

Leveransvillkor

Alla leveranser sker i enlighet med NL 01. Vår målsättning är att kunna leverera artiklar ur vårt standardsortiment senast tre dagar efter erhållen beställning. I de fall denna leveranstid inte är möjlig informeras du om detta. Antingen via orderbekräftelse eller genom att vi kontaktar dig via mail eller telefon.

B.C. Micrologistic AB tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till transportören och göra en skadeanmälan direkt till transportören. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Anspråk på ersättning för skadat gods skall ställas till speditören. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 månad, brev 14 dagar), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Alla våra produkter går att få fraktfritt från vårat lager. I de fall varorna skickas använder vi oss främst av DHL och Postnord. Fraktkostnaden anges alltid på orderbekräftelsen.

 

Fraktpriser

Fraktkostnad tillkommer alltid på beställningsvaror om ej annat anges.

Fraktpriset beräknas på totala ordervärdet i din varukorg. Du kan alltid välja att hämta din beställning själv på vårt lager i Täby. Vid egen hämtning tillkommer ingen frakt.

Fraktkostnad 10% av ordervärdet.

Lägsta fraktkostnad 200 kr 

 

På vissa skrymmande produkter tillkommer extra fraktkostnad.

 

Pallkostnad tillkommer på leveranser som skickas på Europapall.

Alla priser anges exkl. moms.

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid 1 års garanti på de varor du köper från oss. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Observera att ångerrätten endast gäller privatpersoner. Företag har ingen ångerrätt.

 

Betalningsalternativ

Vi tar betalt via faktura eller kortbetalning (vid besök i vår utställning/butik). Fakturering sker i samband med leverans, mot betalningsvillkor 15 dagar netto. Betalning sker till BankGiro angivet på fakturan. Vi levererar och fakturerar först efter godkänd kreditprövning. Företag som saknar ett första bokslut får handla mot förskottsbetalning av faktura.

Privatkunder kan betala med kort i butiken eller SWISH 1230498147

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt