Trallor & Transportplattor

Undvik onödiga lyft med en transportplatta eller tralla, som gör det enkelt att flytta möbler utan hjul. Våra tåliga flyttbrädor med hjul kan belastas med upp till 500 kg och kan enkelt manövreras i trånga utrymmen. Oavsett om du flyttar skåp, pianon eller tunga lådor är en tralla med hjul ett ovärderligt redskap.

Trallor & rullbrädor av högsta kvalitet

Alla våra trallor håller högsta kvalitet, både vad gäller den tåliga björkplywooden och de kullagrade Colson-hjulen. En tralla av hög kvalitet är en väl värd investering.

Flyttbräda med hjul

En transporttralla eller rullbräda hjälper dig att på ett smart, smidigt och effektivt sätt flytta runt gods i utrymmen som kontor, hemmiljö, butik och lager. Kärt barn har många namn, och trallan kallas ibland även Möbelhund eller Plätt. Effektivisera arbetet, spara på dina krafter och undvik belastningsskador. Trallor är ovärderliga hjälpmedel på alla arbetsplatser med tunga varor och produkter.

Behöver du hjälp att hitta rätt? Vi hjälper dig gärna med din beställning så att du får rätt utrustning för dina behov – kontakta oss idag!

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt