Ramper

Våra aluminiumramper för transport och flytt är utformade för att klara tuffa förhållanden och är samtidigt lätta att hantera. Vi har ett brett utbud i olika modeller som passar för alla olika ändamål och behov. Oavsett om du behöver en stabil ramp för din bil eller ramper som passar för lastbryggor och trösklar, så kan vi hjälpa dig hitta rätt. Oavsett vad du behöver en ramp för, har vi en modell som passar just för dig.

Aluminiumramp för alla behov

Oavsett om du behöver lasta in flyttgods i en lastbil eller förflytta gods mellan lastkaj och bil, har Micrologistic en ramp för era behov. Vi tillverkar våra ramper i Tyskland och har möjlighet att ta fram specialbeställda ramper i aluminium för era behov. Kontakta oss med dina önskemål, så hjälper vi dig att plocka fram den ramp du behöver!

 

Oavsett om du behöver lasta in flyttgods i en lastbil eller förflytta gods mellan lastkaj och bil, har Micrologistic en aluminiumramp för era behov. Vi tillverkar våra ramper i Tyskland och har möjlighet att ta fram specialbeställda ramper i aluminium för era behov. Kontakta oss, så hjälper vi dig att plocka fram den ramp du behöver!

En ramp för varje tillfälle

Hos oss hittar du aluminiumramper för alla ändamål: Tröskelramper som undviker tunga lyft över trösklar och kanter, flyttramper som ger stabil och halkfri transport till skåp- och lastbilar, lastramper i par för att köra upp fordon på flak eller annat lastutrymme, uppkörningsramper för att höja lastbilar eller jämna ut underlag för maskiner, eller bryggramper för att skapa en bro över mindre avstånd vid lastbryggor eller liknande.

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

 

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt