Hopfällbar pirra

Våra hopfällbara magasinkärror klarar av tunga lyft samtidigt som de tar minimal plats vid förvaring och transport. En pirra som är ihopfällbar kan alltid följa med i bilen för att hjälpa till vid lyft och flytt. Spara plats och skona rygg och ben!

Hopfällbar säckkärra av högsta kvalitet

Våra platseffektiva och bärbara hopfällbara kärror kan fällas ut på några sekunder, och tar minimalt med plats. Trots sin flexibilitet och storlek tål de hög belastning – i vårt sortiment hittar du modeller med kapacitet upp till 250 kg. När du köper hopfällbar pirra hos oss kan du räkna med högre kvalitet än du är van vid, då vi endast arbetar med kvalitetsprodukter. Du kommer att kunna använda din ihopfällbara pirra länge och väl!

En magasinkärra som är hopfällbar tar upp minimalt med plats och klarar av lika hög belastning som en traditionell pirra eller säckkärra. Välj en hopfällbar transportvagn för dina behov i vårt sortiment för alla prisklasser och ändamål.

Kontakt​a oss

Behöver du hjälp att hitta rätt? Vi hjälper dig gärna med din beställning så du får rätt utrustning för just dina behov! Skicka gärna ett mail till oss på info@micrologistic.com, eller ring oss på 08-544 401 50. Kolla även in vårt övriga sortiment flytthjälpmedel!

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt