Hopfällbar kärra

Våra hopfällbara magasinkärror klarar av tunga lyft samtidigt som de tar minimal plats vid förvaring och transport. En hopfällbar pirra kan alltid följa med i bilen för att hjälpa till vid lyft och flytt. Spara plats och skona rygg och ben!

Färg

Köp hopfällbar säckkärra av högsta kvalitet

I vårt sortiment hopfällbara kärror hittar du modeller med kapacitet upp till 250 kg. När du köper hopfällbar pirra hos oss kan du räkna med högre kvalitet än du är van vid, då vi endast arbetar med kvalitetsprodukter. Du kommer att kunna använda din ihopfällbara kärra länge och väl!

En magasinkärra som är hopfällbar tar upp minimalt med plats och klarar av lika hög belastning som en traditionell pirra eller säckkärra. Välj en hopfällbar transportvagn för dina behov i vårt sortiment för alla prisklasser och ändamål.

Kontakt​a oss

Behöver du hjälp att hitta rätt? Vi hjälper dig gärna med din beställning så du får rätt utrustning för just dina behov! Skicka gärna ett mail till oss på info@micrologistic.com, eller ring oss på 08-544 401 50. Kolla även in vårt övriga sortiment flytthjälpmedel!

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Industrimässa

Nova Arena, Trollhättan 

8 - 9 Februari 2023

 

 

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt