Plattformsvagn

Med en plattformsvagn eller platåvagn blir transporter av små och stora varor mer effektiv. Våra tåliga plattformsvagnar har hög kapacitet, ergonomiska handtag och EasySTOP-broms för smidig hantering. Plattformsvagnar har en låg tyngdpunkt, vilket gör att du enkelt kan förflytta gods stabilt. Våra modeller finns i olika varianter, inklusive med nätsidor, hopfällbara och med stabiliserande byglar.

Ergonomisk plattformsvagn

En platåvagn från Micrologistic är utformad med ergonomisk höjd som bidrar till stabilitet vid hantering och vid lastning av gods. Här hittar du fällbara plattformsvagnar, dubbelsidiga vagnar och platåvagnar som kan justeras i höjd och längd. Oavsett behov hittar du rätt vagnar hos oss.

Plattformsvagnar används ofta på lager. Den låga plattformen gör vagnen stabil och lätthanterlig, och underlättar både av- och pålastning. Den låga höjden minskar också behovet av höga lyft, vilket bidrar till en god ergonomi.

Easy Stop fotbroms

Alla våra plattformsvagnar markerade med EasySTOP är utrustade med vår unika centralbroms, som med en fotrörelse bromsar båda hjulen oavsett i vilken riktning hjulen står.

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt