Saxlyftare

Med en saxlyftvagn kan du enkelt lyfta tunga pallar och varor till bekväm arbetshöjd. En saxlyftvagn är en höglyftande palldragare vars gafflar kan höjas till önskad höjd, för att lättare komma åt och arbeta utan att böja ryggen.

Saxlyft för alla behov

Våra saxlyftvagnar finns i manuella och elektriska modeller och lyfter upp till 1 500 kg till en behändig arbetshöjd. Här hittar du även rostfria saxlyftare för verksamheter med stränga hygienkrav.

I vårt sortiment hittar du även fasta saxlyftbord, för riktigt höga och tunga lyft. Du hittar så klart även vanliga pallyftare för smidig förflyttning och transport av pallar i lagermiljö. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor om våra produkter.

Mångsidigheten av saxlyftvagn

En saxlyftvagn är inte bara praktisk för att lyfta och hantera pallar, utan den är också ett utmärkt verktyg för att effektivisera arbetsflöden i olika miljöer. Med sin förmåga att justera höjden kan den anpassas för olika typer av laster och användningsområden, vilket gör den till en oumbärlig utrustning i många branscher. Dess robusta konstruktion säkerställer långvarig användning även under krävande förhållanden.

 

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

 

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt