Elektrisk trappklättrare

Vi har ett stort utbud av elektriska trappklättrare för enkel och smidig transport upp och ner för trappor och höga kanter. Här hittar du olika modeller för lyft mellan 120–1 000 kg, och för olika typer av gods och hantering.

Trappkärra – Elektrisk för ergonomisk hantering

Är du van vid att slita med en vanlig säckkärra upp och ner för höga kanter och trappsteg? Då kan det vara dags att investera i en elektrisk trappklättrare. Vår vanligaste standardmodell av trappkärra hanterar 140 kg, vilket oftast räcker mer än väl vid vanliga flyttar och transporter.

Trappkärra istället för vanlig pirra

Vi har flera smidiga modeller av mindre trappkärror som lyfter upp till 400 kg. En elektrisk trapp-pirra från Cargo Master fungerar dessutom lika bra på plan mark som en vanlig pirra.

Med hjälp av en trappkärra slipper du slita ut kroppen när du kommer till ett trapphus utan hiss på ett flyttuppdrag. Undvik att skada ryggen och använd istället en eldriven trappkärra!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar om våra produkter eller vill du veta mer om vårt utbud av trappklättrare och andra hjälpmedel? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt