Välj rätt vagn

Vi har ett stort sortiment av hållbara och ergonomiska vagnar för lager och industri, i alla storlekar och utföranden. Med rätt vagn kan du spara personal och göra arbetet lättare. Micrologistic erbjuder endast vagnar i hög kvalitet till rätt priser!

När det kommer till vagnar är det viktigt att välja modeller som passar för era behov. Rätt vagn på lagret eller i verkstaden kan öka effektiviteten och arbetsglädjen. Tänk därför på vilka behov du har innan du väljer en vagn – nedan går vi igenom de viktigaste sakerna att tänka på när du väljer vagn för er verksamhet.

 

Storlek

Hur stor vagn behövs, och hur stor vagn får plats? Vagnen ska inte bara rymma de produkter du flyttar utan också passa in i era lokaler. Går vagnen igenom dörröppningar, in i hissen eller i smala korridorer? Hos oss kan du välja mellan flera olika storlekar för er miljö.

 

Vikt

Hur mycket belastning behöver vagnen klara? Vi har både standardvagnar för normal belastning, och kraftigare vagnar för riktigt tung last. Vi kan även specialtillverka vagnar som klarar flera ton. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Underlag

Vilket underlag ska vagnen köras på? På ett slätt och plant golv utan hinder, eller på en ojämn och krävande yta med många hinder? Ska vagnen köras på grus och sten? Eller i terräng på mässor eller konsertområden? Valet av hjul är avgörande för din upplevelse av vagnen.

Hjul med gummibana används på en slät och plan yta. Hjul med elastisk gummibana är lämpade för ojämn mark och har god förmåga att passera hinder. En annan viktig egenskap är att den elastiska gummibanan minskar buller och bidrar till en trevligare miljö.

Luftgummihjul är bäst lämpade när vagnen ska användas utomhus i terräng, på gräs eller grus. Vi har ett brett urval av hjul och hjälper dig gärna välja rätt – en vagn är inte bättre än dess hjul!

 

Väggar

Behöver du sidoväggar på vagnen så att varorna är säkrade? Vi erbjuder flera lösningar på många vagnar, med låga eller höga väggar, fasta eller vikbara. Vagnen kan utrustas med 1–3 väggar – valet är ditt!

 

ESD

Behöver vagnarna vara antistatiska? Vi har ett stort urval specialanpassade ESD-vagnar i olika storlekar och varianter.

 

Vikbar

Ska du ta med vagnen i bilen, eller behöver spara plats på lagret? Vi har även hopfällbara vagnar i många kategorier.

 

Speciallösningar för vagnar

Vi levererar ofta specialanpassade vagnar. Beställ i valfri storlek, din egen färg, precis som du vill ha dem. Våra vagnar är baserade på ett modulsystem som ger oss många möjligheter, du kan bygga på väggar eller hyllor, och du kan välja mellan hjul av många typer och storlekar. Modulsystemet gör det också möjligt att konfigurera vagnarna om dina behov skulle förändras.

Om du fortfarande inte är helt säker på vad du ska välja, kontakta oss så kan vi hjälpas åt!

 

Stort utbud av transport- & industrivagnar

Hos oss på Micrologistic hittar du ett stort utbud av transport- och industrivagnar. Vi har något för alla behov. Ta en titt på våra olika vagnar här nedan för att hitta den du söker:

Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt