Palldragare

Förflytta tunga laster och pallar med en av våra lätthanterliga handtruckar. Alla våra palldragare är tillverkade av hög kvalitet och lyfter effektivt last på upp till 3 ton.

Palldragare för alla tillfällen

Våra palldragare eller handtruckar finns i modeller för alla ändamål: från tystgående, rostfria handtruckar till palldragare med våg. Hos oss hittar du även elektriska palldragare, som underlättar det dagliga arbetet ännu mer.

Bäst palldragare på marknaden

Vår terränggående palldragare Cross Silent är knäpptyst och rullar utmärkt på snö och grus. Med hjälp av sina tysta hjul och frånvaron av lösa, skramlande delar, har den en uppmätt ljudnivå på endast 60dB. Palldragaren klarar upp till hela 46 000 lyft – klart bäst på marknaden.

Vad är QuickLift?

Palldragare med Quicklift innebär att det krävs färre pumpningar med handtaget för att lyfta pallen från golvet. De flesta av våra palldragare i standardutförande är utrustade med Quicklift.

Hur långa gafflar behövs?

Det absolut vanligaste man lyfter med en handtruck är EUR-pallar på 120x80 cm, och då används en gaffellängd på 1 140 mm. Om du har ett trångt lager och bara lyfter halvpallar eller andra pallar med mindre mått kan det vara bättre med kortare gafflar. Våra palldragare har 11400 mm gafflar i standardutförande, men kan även beställas med andra mått. Kontakta oss för mer information!

Läs mer
Läs mindre
Företag|Privatperson
Produkter

Kommande mässor

Elmia Lastbilsmässa, Jönköping

Monter: D 05:45

Datum: 21-24 Augusti 2024

Varmt välkomna!

Besöksadress

 

Information

 

Kontakt